Durant els diumenges del mes d’octubre quatre museus municipals oferiran quatre concerts en el marc del cicle Música Secreta als Museus Municipals. En diuen secrets perquè el públic desconeix qui serà l’artista que tindrà al davant fins que no surt a l’escenari, i el lloc es revela unes hores abans amb un missatge de correu electrònic. Això sí, durant la setmana prèvia l’organització dona pistes a través de les xarxes socials de qui serà.

Els concerts són de petit format i amb un màxim de 50 espectadors. Les reserves s’obren el dimarts anterior a cada concert i per apuntar-s’hi només cal enviar un correu electrònic a info@soncanciones.com i esperar les indicacions. Tot i que són gratis, només es poden demanar dues entrades per correu.

Lena Minder, la primera convidada

L’artista encarregada d’obrir el cicle ha estat Lena Minder. La cantant suïssa ha portat el seu folk nostàlgic al Jardí de Vil·la Joana, del Museu d’Història de Barcelona, a Collserola. Minder ha explicat que és la primera vegada que actua a Espanya: “Fa una setmana que estic aquí de gira i ha estat fantàstic. La gent és molt oberta tot i no conèixer-me”.

La proposta, organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB)Indies Keepings Secrets i Son Canciones, es farà els dies 3, 10, 17 i 24 d’octubre, a les 13 h.