Els castellers de Sants han tancat la temporada a la plaça Vella de Terrassa, on han carregat per primera vegada el pilar de vuit amb folre i manilles. Els borinots han tornat a descarregar a Terrassa la torre de nou amb folre i manilles, un gamma extra que ja van aconseguir a la plaça de Bonet i Muixí. El castell que ha obert l’actuació ha estat el tres de nou amb folre.

De la seva banda els Castellers de Barcelona han tornat a descarregar el nou de vuit que van estrenar a la diada del Roser de Vilafranca del Penedès. Els vermells han tirat d’ambició per assaltar el quatre de nou net, un intent molt seriós que ha caigut quan l’anxeneta remuntava el pis de dosos. Els de Barcelona s’han refet de la caiguda descarregant el quatre de nou amb folre i carregant el tres de nou amb folre.

De la resta de colles, Gràcia ha tancat temporada a casa, repetint la tripleta màgica que va descarregar per la seva festa major, a l’agost. Els castellers de la Sagrada Família igualen la millor actuació de l’any i els castellers del Poble Sec es retroben amb el quatre de vuit a Sant Cugat, signant la millor actuació del seu historial.

Taula de castells

Castellers de Sants 3de9f, 2de9fm, Pde8fm(c)

Castellers de Barcelona 9de8, 4de9sf(i), 4de9f, 3de9f(c)

Castellers de la Vila de Gràcia 5d8, 3d9f, 4d9f

Castellers de la Sagrada Família 2de7, 7de7, 3de7s

Castellers del Poble Sec 2de7, 4de8, 3de7s,