guanyador cartell festa major gràcia 2022

Aquest dijous s’ha revelat el misteri del 29è cartell i imatge gràfica de la Festa Major de Gràcia 2022. El guanyador és Robert Garcia, que, a més a més, ha obtingut un premi de 2.000 €. Aquest cartell representa, segons Garcia, els dies previs a la Festa Major de Gràcia, quan els veïns del barri s’ajunten per preparar les decoracions. “Vol representar el dia 14 d’agost al vespre, aquella nit de bogeria, quan els veïns treballen fins tard per poder-ho deixar tot enllestit”, ha explicat.

Cartell de la Festa Major de Gràcia 2022

El segon classificat ha sigut Marc Sala i el tercer, Jaume Gubianas. Els autors de les 10 obres finalistes han rebut un diploma acreditatiu en un acte als Jardins de Manuel Torrente, davant de Can Musons, en què han participat Lina López, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia; el president del districte de Gràcia, Ferran Mascarell, i Eloi Badia, el regidor del districte. Després de l’acte, s’ha pogut visitar l’exposició de Can Musons.

L’any passat el guanyador va ser el dissenyador Xavier Malet, amb un cartell de collage colorit que recollia els diferents elements de la festa major i de la cultura popular de Gràcia.

La presentació del cartell suposa un primer acte abans no comenci la festa major, a mitjans d’agost. És també el primer acte oficial de la nova presidenta de la Fundació Festa Major Gràcia, Lina López. La festa començarà amb el pregó a càrrec de Carla Carbonell, que fins al març va ser la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia i la primera dona en el càrrec de la història de l’entitat. Carbonell serà l’encarregada de llegir el pregó el diumenge 14 d’agost i de donar el tret de sortida a la festa.