La cuinera Carme Ruscalleda protagonitza els cartells de la festa de Santa Eulàlia que organitza anualment el Gremi de Restauració de Barcelona. Per fer-ho s’ha disfressat de la santa barcelonina en una reinterpretació de la figura feta per la fotògrafa Caterina Barjau, vestida de blanc de dalt a baix, amb una aureola al cap i un posat modest.

A banda de la cuinera Carme Ruscalleda, l’actriu Lola Herrera i el presentador televisiu Jorge Javier Vázquez també seran protagonistes de la celebració dels restauradors. Herrera ho farà com a pregonera i figura homenatjada de l’acte i Vázquez serà el conductor de l’acte. Tot plegat en una celebració que per segona vegada es farà a la sala de La Paloma.

La festa dels restauradors

El Gremi de Restauració de Barcelona celebra des de fa sis anys una festa per Santa Eulàlia, la copatrona de Barcelona. L’esdeveniment se suma a l’agenda d’actes festius i protocol·laris que acull la ciutat en honor de la santa a l’entorn de la seva festivitat. Enguany, la festa dels restauradors es farà el 13 de febrer.