llibreria mnac

Aquesta diada de Sant Jordi 2022 a Barcelona, els Amics del Museu Nacional de Catalunya posen en marxa una acció per impulsar l’adquisició de llibres per a la biblioteca. El 2015, els Amics van recaptar més de 7.500 € en llibres. Enguany, volen fer créixer aquesta aportació i seguir contribuint per enriquir aquest patrimoni bibliogràfic amb la col·laboració de tothom i la complicitat i expertesa dels responsables de la biblioteca del museu.

Les donacions es podran fer a partir del dia 11 d’abril i fins al dia 30 d’abril al seu web, on es troba la llista de llibres per adquirir.

Visita el juny a la biblioteca del MNAC

Tots els llibres regalats seran identificats amb un exlibris especial on sortirà, sempre que es vulgui, el nom del donant. A més, organitzaran una visita especial durant el mes de juny a la biblioteca per conèixer millor l’impacte d’aquesta acció i veure com els llibres ja formen part del fons.

Amb iniciatives com aquesta, els Amics segueixen sumant esforços per aconseguir que la biblioteca segueixi sent un centre referent d’estudi i documentació d’art i ampliar el patrimoni col·lectiu.