Una de les sales dels cinemes Bosque es reconverteix en teatre. És La 9 del Bosque, on el Grup Balanyà vol programar espectacles com els que es feien al Club Capitol, concretament a la seva sala 2. “Busquem el relleu de la 2 del Capitol. Va ser bressol d’humoristes i comèdies de proximitat i el Bosque, a Gràcia, està molt ben situat”, explica Héctor Rojas, cap de teatres del Grup Balaña.

La 9 del Bosque, que té 300 butaques, ha començat a caminar com a teatre amb un monòleg de Bruno Oro. ‘Sí o no?’ és un espectacle humorístic amb participació del públic, que pot votar a preguntes que planteja l’actor (d’aquí el títol). El punt de partida és una experiència personal que va viure l’actor, un viatge a finals dels anys noranta.

Segons Bruno Oro, una sèrie d’imprevistos van convertir el viatge en una experiència que avui, amb tot molt més pautat per les noves tecnologies i les xarxes, no hauria pogut passar. “Et trobaves algú i li preguntaves per on anar, on poder menjar… Ara vas pendent de Google Maps o de les qualificacions a TripAdvisor. Es perd el contacte, no dona joc”, comenta l’actor. ‘Sí o no?’ fa funcions, en principi, entre el 24 de novembre i el 16 de gener del 2022.