La setena convocatòria de la mostra Setba Jove vol servir de plataforma a les joves promeses de l’art contemporani. En aquesta edició hi col·laboren l‘Escola Massana i la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Aquestes obres s’exposaran a la Sala Llimona de la fundació, que estrena una segona sala d’exposicions aquest any a la plaça Reial.

El mes d’octubre, a la seu de l’Eixample, s’hi podrà veure l’exposició “Diàlegs muts amb Joan Brossa”, una conversa artística a quatre bandes entre Joan Brossa i quatre artistes contemporanis que han rebut la influència de l’artista: Jordi Alcaraz, Andreu Buenafuente, Nasevo i Març Rabal. La mostra pretén evidenciar la vigència de l’obra i el pensament brossià i es complementarà amb una conferència i una ruta guiada.

A la seu de la plaça Reial, en el marc del projecte La memòria de la plaça, es recupera el passat de la finca on actualment es troba la sala de concerts Sidecar. Abans d’acollir aquest bar musical, l’espai va funcionar com a redacció i taller de ‘La Vanguardia’ fins a finals del segle XIX. Després es va convertir en el Texas, un bar de prostitutes freqüentat pels mariners de la sisena flota americana i, posteriorment, un bar punk. A la seu de la fundació hi exposaran artistes com Víctor Pérez Porro, Fátima Tocornal, Philip Stanton o Isidre Tolosa. I per tercer any consecutiu, artistes vinculats al Setba faran obres de manera expressa per als establiments de la plaça.