La festa de música electrònica Barcelona Beach Festival (BBF) finalment ha obert portes a la platja del Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs. Després que el festival pengés d’un fil, els primers assistents han començat a accedir al recinte poc abans de les quatre de la tarda d’aquest dissabte, 2 de juliol.

Quan faltaven poc més de 24 hores per a l’inici dels concerts, el festival es va quedar sense llicència. A última hora, però, s’ha celebrat una reunió d’urgència entre l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i la direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament que ha permès desencallar el conflicte i obtenir l’informe favorable de prevenció de riscos per poder emetre la llicència i autoritzar l’esdeveniment.

Live Nation celebra l’acord “in extremis”

L’empresa organitzadora, Live Nation, s’ha mostrat satisfeta amb la decisió: “Estem feliços, però ahir estàvem desolats per una situació que era irracional i esperpèntica”, ha reconegut el director general de Live Nation a l’estat espanyol, Paco Martínez.

A través d’un comunicat, Live Nation ha celebrat que després de dos anys d’espera per la pandèmia puguin tornar a fer el festival: “Després de tot el que hem passat i el que estem passant necessitàvem que tornessin els festivals, els concerts i la música per ajudar-nos a recuperar la il·lusió.” En total es preveu que més de 25.000 persones assisteixin al BBF.

14 hores de música electrònica

L’encarregat d’obrir el BBF, a les quatre de la tarda, ha estat el duo mexicà Hajj. A més, en aquesta edició hi ha discjòqueis de renom com Armin van Buuren, Dimitri Vegas, Don Diablo o Marshmello. Tot això en un festival que s’allarga fins a les sis de la matinada.