El festival ha començat a les quatre de la tarda amb l’actuació d’un dels experts en tropical house, el nourec Kygo. També hi ha hagut les actuacions de Lost Frequencies, Kuttens, Brian Cross amb JP Candela, Jordi Vèliz amb Marsal Ventura i Joswerk amb Neil.

L’abanderat del moviment “trance” i una de les figures més influents de la música electrònica mundial, Van Buuren, és un dels protagonistes de la nit. Seguidament, ha estat el torn del duo suec format per Axwell i Sebastian Ingrosso, coneguts pels singles ‘Sun is shining’ o ‘On my way’. També hi són l’holandès Martin Garrix i els belgues Dimitri Vegas & Like Mike. L’encarregat de concloure el festival és Robbert van de Corput, més conegut com a Hardwell.

Joe Pérez, director de màrqueting del Barcelona Beach Festival, ha recalcat que han volgut crear un espai pacífic on tothom pugui venir a passar-s’ho bé. Ha explicat que el festival dura només un dia perquè si hi ha la possibilitat de portar els millors DJ internacionals en 24 hores és molt millor per a tothom.