1.- ‘Friends’: 23 anys després de la seva estrena, ‘Friends’ continua essent el millor exemple de comèdia festiva que millora l’estat d’ànim. Tants anys després d’estrenar-se, encara ostenta el títol de comèdia de referència. Quan es tracta d’agafar ganes de sortir i relacionar-se, ‘Friends’ continua essent una recomanació infal·lible, en gran mesura pel carisma dels personatges.

2.- ‘Sexo en Nueva York’: el grup d’amigues més famós de la televisió. Viuen en una festa permanent, però s’ajusta a un motllo de personatge femení que tocaria anar superant. Ara bé, és divertida i sap falsejar la vida social de les protagonistes, que es passegen per la meitat de festes burgeses de Nova York i després estan estupendes de bon matí, que és el menys creïble de la sèrie.

3.- ‘New girl’: el patró dels darrers anys acostuma a ser sempre el mateix: grup d’amics que s’ho passen la mar de bé fins que s’enamoren i la vida es torna molt complicada. Com en el cas de ‘New girl’. Aquesta comèdia va d’una noia que, després d’una traumàtica ruptura, se’n va a viure en un pis amb tres solters. Sèrie molt divertida i recomanable.

4.- ‘It’s always sunny in Philadelphia’: explica la història de cinc amics que regenten un pub irlandès a Filadèlfia però, en lloc de ser la típica comèdia d’embolics sentimentals, és plena de gags surrealistes. El resultat és inclassificable, a vegades et fa riure molt i d’altres et desconcerta. És un dels fenòmens televisius més entremaliats i infravalorats de la televisió moderna.

5.- ‘Mixology’: una de les primeres sèries ambientades íntegrament en una discoteca. Una molt bona idea dels creadors de la pel·lícula ‘Resacón en Las Vegas’, sobretot perquè la sèrie aconsegueix trencar molts tòpics sobre la vida nocturna. A ‘Mixology’ es juga amb un tipus d’humor que destrueix les convencions de gènere; els personatges són francament divertits.

6.- ‘The get down’: si parlem de música, parlem de ‘The get down’, tot un repàs de la música dels 70. El to de la sèrie és dramàtic, però les escenes musicals i l’ús de la banda sonora són molt festius i no pots evitar moure’t o fins i tot aixecar-te del sofà. ‘The get down’ és la perfecta síntesi de l’estil del seu creador, Baz Luhrmann.

7.- ‘Vinyl’:  ‘Vinyl’ és el retrat de les transformacions musicals i culturals de tota una era, però també una radiografia dels excessos a la indústria. I, és clar, si algú es dediqués a viure la vida com ho fa el seu protagonista, segurament no arribaria a vell.

8.- ‘Glee’: la sèrie dissenyada per posar-nos de bon humor sense complexos és ‘Glee’. Una sèrie musical amb aquest to i que fa versions de cançons d’A-HA no pot ser mai dolenta. Si del que es tracta és de reunir l’optimisme i el bon ambient necessaris per passar una bona revetlla, feu-vos una marató de ‘Glee’ i us passaran tots els mals.