El 080 Barcelona Fashion ha entregat els premis de la 22a edició. La millor col·lecció ha estat per a Antonio Miró. Red Point Beachwear ha guanyat el premi a la marca internacional mentre que Mans Concept & Manswear ha estat la millor empresa emergent.

El director del 080, Miquel Rodríguez, assegura que el 080 “no té res a envejar a altres ciutats”, tot i que no es pot comparar des del punt de vista industrial amb altres països com Itàlia o França. Rodríguez ha destacat els bons resultats econòmics per a les empreses.

Tot i que ja no hi haurà desfilades de professionals, divendres, 29, encara es faran activitats al Recinte Modernista de Sant Pau. S’hi podran veure les desfilades de les escoles de disseny, el concurs de fotografia i una trobada de debat del sector tèxtil. La propera edició del 080 es farà la darrera setmana de gener del 2019.

Custo posa el punt final a la passarel·la de la 080

La firma Custo Barcelona ha inundat de colorit i brillantor la passarel·la de la 080 com a tancament de les desfilades d’aquesta edició. La marca barcelonina ha presentat  la seva col·lecció tardor-hivern 18/19 en la qual utilitza creativitat i innovació per vestir a una dona poderosa i segura de si mateixa.Segons ha explicat el dissenyador Custo Dalmau, la brillantor i el color són els elements clau de les noves peces que ha presentat: “Apostem per la brillantor des de fa un parell de temporades com protagonista del dia, no només de la festa i la nit”. Encara que destaca que la veritable essència de la col·lecció és que les seves peces són “impossibles de classificar, úniques”, perquè aposten per “la creativitat i la diferenciació”.