‘Comença l’estiu’, al Teatre Victòria

‘Comença l’estiu’ és l’espectacle que ens proposa la Dàmaris Gelabert aquests primers dies de vacances al Teatre Victòria (i fins al 8 de juliol). La Dàmaris oferirà un recorregut pels seus temes més populars, entre els quals destaquen ‘Bon dia!’, ‘Els dies de la setmana’, ‘Tot sona!’, ‘Tu’, ‘Rentem les dents’, ‘Qui soc jo?’ o ‘Els mosquits’. Cançons divertides amb un contingut pedagògic útil en ensenyaments bàsics i la formació d’hàbits i rutines que fascinaran a tota la família!. En diferents horaris.

‘Desde el azul’, a La Puntual

La directora Inés Pasic ens presenta aquest cap de setmana l’obra de titelles corporals ‘Desde el azul’, que es pot veure a La Puntual (carrer de l’Allada-Vermell, 15). Una obra en què els éssers que s’han allotjat en el seu imaginari busquen la sortida, un moment de protagonisme. Els personatges són fràgils i ridículs, tan humans com la carn i ossos dels quals estan fets i com la titellaire que els manipula, que aconsegueix un joc escènic perfecte. Un espectacle per a nens i nenes a partir de sis anys.

Pintem flors de ceràmica, a la Casa Vicens

Una activitat per fer diumenge al matí. Dels elements més característics de la Casa Vicens (carrer de les Carolines, 20), obra de l’arquitecte Antoni Gaudí, és la ceràmica i, per això, organitzen un taller per a nens i nenes d’entre set i 12 anys sota el títol Pintem flors de ceràmica. Els participants del taller podreu descobrir el procés de fabricació de les rajoles de clavellines, la flor groga que recobreix les façanes de la casa i fabricar-ne una.

La Platja de l’Eixample, ha arribat l’estiu!

Torna un dels clàssics estivals de la Dreta de l’Eixample. Fins al 7 de setembre s’ha obert al públic la Platja de l’Eixample  (Jardins de la Torre de les Aigües, carrer de Roger de Llúria, 56). Lainstal·lació ha acabat esquivant el tancament previst per l’Ajuntament per les queixes de soroll. Això sí, la reobertura arriba amb restriccions. Els dilluns tanca i la resta de dies tanca a les 18 h.

Platja Eixample Estiu

Aventura Park,  a Viladecans

A Viladecavalls, molt a prop de Terrassa, hi ha Aventura Park, una granja que combina una zona d’horts, animals exòtics, tirolines i animals típics d’una granja. Allà descobrireu com viuen i les necessitats de cadascun dels animals, les seves característiques i algunes curiositats divertides. També hi ha dos circuits, de diferents dificultats, d’aventura als arbres.

Parc d’Atraccions del Tibidabo

La temporada d’estiu del Parc d’Atraccions del Tibidabo ja està en marxa amb diferents novetats, com el nou espectacle làser, la nova atracció del castell dels contes o el tradicional Tibidabo Màgic. Des d’aquesta setmana i durant tot el juliol, el parc obre de dimecres a diumenge, a les 11 h, i tanca els dimecres, dijous i divendres a les 21 h, dissabtes a les 23 h i diumenges a les 22 h. A l’agost, el parc obrirà cada dia de la setmana i tancarà a les 23 h.