Durant aquesta setmana uns 30 camions han portat la sorra i els operaris han preparat el recinte. A partir del 4 de juliol i durant tot el mes la Prospebeach acollirà les activitats matinals dels casals d’estiu del barri i de l’entorn. Els caps de setmana  es reserven per a les competicions, el tradicional torneig de vòlei-platja de 4×4 i per parelles, i el tenis-platja. Unes competicions que tenen tan de seguiment que el més tradicional, el vòlei-platja 4×4, esgota les més de 90 inscripcions d’equips en tan sols dos dies.

La idea del Prospebeach és acostar la platja a un veïnat que viu lluny del mar, i aprofitar-la per incrementar encara més les trobades a la plaça d’Àngel Pestaña. Durant la legislatura passada les retallades van afectar el cicle, que es va quedar sense sorra pel seu elevat cost. Un cop recuperada la sorra, els organitzadors es mostren molt satisfets per la participació de grans i petits a la platja. A més de la sorra, la comissió del Prospebeach instal·larà una carpa amb aspersors i algunes piscinetes d’aigua perquè els usuaris es puguin refrescar.

D’altra banda, aquest dijous la platja s’ha trobat emmarcada amb els colors de l’arc de Sant Martí. Un col·lectiu LGTBI ha pintat part de les grades de la plaça per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI.