Un muntatge estrenat a la petita sala Flyhard, ‘A.K.A.-Also known as’, guanya 4 estatuetes als XXIV Premis Butaca de teatre, lliurats a l’Auditori de Sant Cugat. Marta Angelat rep el premi honorífic.

Els Premis Butaca s’han lliurat enguany a Sant Cugat, aprofitant que el Teatre-Auditori de la població vallesana celebra 25 anys. La gran sorpresa de la nit ha estat el muntatge ‘A.K.A’, estrenat a la sala Flyhard i que torna en breu, ara a l’Espai Lliure de Montjuïc. No ha estat cap sorpresa que el muntatge s’endugui el premi al millor espectacle de petit format, però si que guanyi en una de les principals categories, la de millor direcció (Montse Rodríguez). I que hi afegeixi els premis al millor actor (Albert Salazar) i millor text (Daniel J.Meyer). L’altra gran premi, el de millor espectacle ha tornat a afavorir la gent de La Perla 29, habitual dels guardons, per ‘Sopa de pollastre amb ordi’ (dirigida per Ferran Utzet), que també ha obtingut un guardó tècnic. Un altre triomfador de la nit ha estat ‘Cabaret’, millor musical i millors intèrprets masculí i femenina en aquest gènere per Ivan Labanda i Elena Gadel.

Marta Angelat, premi honorífic

Clara Segura repeteix dos anys després com a millor actriu, però ha volgut pujar a recollir premi amb les també nominades i companyes al muntatge ‘Les noies de Mossbank Road’, Cristina Genebat i Marta Marco. El premi honorífic Anna Lizaran ha recaigut en una actriu de Sant Cugat, Marta Angelat, que va començar en això del teatre amb set anys. Entre la resta de premiats hi ha ‘A vore’( cia. Elcimamola), millor espectacle de dansa, i ‘La nena dels pardals’ en la categoria de teatre familiar (espectacle ja guardonat amb un premi de la crítica al març). La gala ha comptat amb actuacions, entre d’altres, de Clara Peya amb les Sey Sisters i Mariona Castillo o les Glories Cabareteres.

Els Premis Butaca s’atorguen a partir de votacions d’espectadors en el web dels Premis Butaca. Enguany han votat més de 6.000 persones.