L’Alícia fa 10 anys i els seus pares li regalen un mòbil. És el regal que esperava amb més il·lusió i des d’aquell moment desconnecta dels amics, la família i la realitat. De sobte apareix el conill blanc i li roba el telèfon. Ella el segueix per recuperar-lo i comença una aventura pel País de les Meravelles acompanyada del Capità Invisible, un dels ninots que li han regalat i que cobra vida. Segons Marta Buchaca, la dramaturga que ha fet l’adaptació, és el contrapunt de la protagonista. És un superheroi poruc, però molt divertit, mentre que l’Alícia és més racional.

Aquest espectacle és una adaptació del clàssic de Lewis Carrol, però el director Jordi Andújar, explica que es tracta d’una Alícia del segle XXI. Tot i això, l’obra conserva l’esperit màgic i fantàstic de l’original a través de projeccions i mapatges que interaccionen fetes per Desilence. Keco Pujol ha estat l’encarregat de posar música a la comèdia.

‘Alícia al País de les Meravelles’ planteja una reflexió sobre l’ús que els petits fan del mòbil i com això provoca discussions familiars i amb l’entorn proper. L’obra és de la companyia Viu el Teatre i estarà en cartell al Teatre Romea els diumenges a les 12 del matí fins al dia 26 de març.