Novetats destacades

El Dididado, el cinema en 4D, projectarà dues pel·lícules noves: ‘Happy family’ i ‘The time carousel’. També es renoven els espectacles itinerants i  la cloenda, que anirà a càrrec de les mascotes del parc.

També hi ha novetats a les atraccions.  Els infants també podran viure les emocions i l’adrenalina de la velocitat gràcies a l’estrena del Mini Hurakan. Els més petits de la família també podran pujar al Txu Txu Tren, que s’ha renovat completament.

L’Avió emprèn un nou viatge

Una de les absències més destacades és la del mític avió, que s’està remodelant i que tornarà a funcionar al maig. En concret està prevista la renovació del fuselatge, la decoració de l’interior i el pintat de l’estructura metàl·lica.

Es consolida l’ampliació d’horari

L’horari d’obertura es manté des de les 11 fins a les 7 del vespre com la temporada passada, gràcies a l’èxit de visitants.  El Tibidabo va batre un rècord d’assistents amb més de 725.000 persones.

Gratis per als jubilats

Els titulars de la targeta rosa podran accedir al parc de manera gratuïta i s’oferiran 6.900 beques amb entrada gratis per a aquells esplais o centres amb necessitats especials.