L’espectacle lumínic ‘Natura encesa’ 2023 de Pedralbes ja està en marxa als Jardins de Torre Girona. El xou es va inaugurar aquest dilluns al vespre, més d’un mes abans de Nadal, amb la regidora tècnica del districte de les Corts, Irene Morales, i el director del ‘Natura encesa’, Iñaki Fernández, que van prémer el botó que feia arrencar l’espectacle de projeccions i llums. El xou, envoltat de polèmica pels danys ambientals que denuncien els veïns, es podrà veure cada vespre fins al 21 de gener del 2024 entre les 18 i les 22 h.

L’espectacle d’enguany es diu ‘Origen’ i té com a protagonistes bolets, fongs i éssers vius anteriors a plantes i animals. A la façana de la Torre Girona s’hi pot veure la projecció de diversos insectes de colors que s’hi passegen.

El recorregut pels jardins és més curt que fa dos anys, però desplega més instal·lacions, 20 en total. No manquen els túnels de llum i els de vídeo i uns llums làser situats a la zona de l’estany. Es tracta d’una instal·lació colorista pensada per a un públic familiar.

Preus de les entrades del ‘Natura encesa’

  • De 0 a 3 anys: gratuït.
  • De 4 a 14 anys: 14 €.
  • A partir de 15 anys: 16,5 €.
  • Paquet familiar de quatre persones (amb com a mínim un infant): 14 € cadascú.
  • Majors de 65 anys: 14 €.

Els nens de fins a tres anys han d’adquirir l’entrada gratuïta a la taquilla.