Air se suma al cartell del Sónar 2024

El mític duet francès Air tornarà a actuar a Barcelona i ho farà en el marc del Sónar 2024. Nicolas Godin i Jean-Benoît Dunckel actuaran la nit del del divendres 14 de juny per celebrar els 25 anys del seu icònic àlbum ‘Moon safari’. La parella se suma al cartell del festival de música electrònica, que ja va anunciar els noms d’artistes com Kaytranada, Jessie Ware, Ben Böhmer o Floating Points.

El retorn d’Air serà una ocasió per veure’ls presentar tots els temes de ‘Moon safari’ en directe. El concert serà al SonarClub amb motiu de l’efemèride, un quart de segle del llançament del que va ser el seu disc de debut. Aquest concert suposa el retorn dels músics al festival perquè ja van actuar al Sónar del 2010.

Treball de culte de l’electrònica

L’àlbum ‘Moon safari’ és del 1998 i està considerat un treball de culte de l’electrònica. La publicació va catapultar Nicolas Godin i Jean-Benoît Dunckel a la fama i va instal·lar grans temes com ‘Sexy boy’, ‘All I need’ o ‘La femme d’argent’ al subconscient del gran públic a la fi dels 90.

L’èxit d’Air va ser tan gran que la directora Sofia Coppola va arribar a encarregar-los la banda sonora de la seva pel·lícula ‘Les verges suïcides’.

Altres artistes confirmats

El Sónar ja ha confirmat altres noms que integren el cartell del festival, que se celebrarà a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de juny. Entre els artistes confirmats destaquen Jessie WareKaytranadaBen Böhmer liveVince StaplesFolamourThe Martinez BrothersKerri ChandlerCharlotte de WitteFloating Points Olof Dreijer

Entrades a la venda

Els tiquets per al Sónar 2024 ja estan a la venda a Sonar.es. A més, com cada any, Sónar facilitarà l’accés dels més joves al festival gràcies al Bonus Cultural i a la Youth Card europea (Carnet Jove a Catalunya).