Nens i adolescents, vinguts d’arreu de Catalunya, han estat els encarregats de fer aquest concert inusual al Palau Sant Jordi. Ha estat un concert multitudinari, amb més de 2.500 cantaires de corals infantils. Totes fa mesos que estan preparant aquest repertori i des de dissabte han estat assajant conjuntament perquè tot funcioni.

Txe Arana ha estat l’encarregada de presentar l’acte, que ha tingut segell artístic de Joan Font dels Comediants. Les corals infantils han estat acompanyades també per la Big Band Jazz Maresme i el músic Santi Serratosa, de Gossos, que ha fet una petita col·laboració especial a la mitja part, quan ha dirigit una peça de percussió amb tots els nens, amb la participació també el públic assistent. Entre ells,  el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el consell de Cultura, Santi Vila.

El concert ha estat la cloenda de la celebració del 50è aniversari de la Trobada de Corals Infantils de Catalunya. La celebració va començar el 19 de febrer amb un espectacle a Manresa, la ciutat que va veure néixer el moviment l’any 1967. Durant els mesos següents s’ha anat organitzant diverses activitats al país per celebrar aquesta data tan especial. Precisament aquest any, la institució ha rebut  el Premi Nacional de Cultura 2017 pel seu treball d’impuls del cant coral com a mitjà de formació d’infants i adolescents. 

Des de l’organització s’han mostrat molt satisfets amb tota la feina feta durant aquests últims mesos per celebrar aquesta xifra tan especial; i han agraït la feina dels joves d’entre 7 i 14 anys que han participat a l’espectacle, com la dels seus directors, que han estat els encarregats d’ensenyar les peces representades.