Ze García és el responsable de la desfilada inaugural del 080 Barcelona Fashion, que ja va per l’edició número 21. El dissenyador posa sobre la passarel·la catalana tretze “influencers” que fan de models per un dia i porten les seves peces. Des d’aquest dilluns i fins el 2 de febrer desfilaran 32 marques. Una cita al Recinte Modernista de Sant Pau que aquest any es fixa molt especialment en els emprenedors.

Cinc dies per mostrar sobre la passarel·la les col·leccions per a la tardor-hivern 2018-19 així com algunes propostes que sota el nom Ready to Buy  avançaran les propostes per la pròxima primavera-estiu.

Fins al 2 de febrer es podrà veure el treball de 32 dissenyadors, però també hi haurà un dia especial dedicat als emprenedors de les petites i mitjanes empreses, amb l’objectiu que puguin aconseguir inversors. Pel que fa als dissenyadors, hi ha cinc que s’estrenen a la setmana de la moda catalana, com el projecte Mans Concept Menswear, Ester Ferrando o Agnès Sunyer. Però també n’hi ha de veterans, com Antonio Miró, Custo Barcelona, Miriam Ponsa o Txell Miras.