L’organització del 080 Barcelona Fashion ha ultimat aquest diumenge els preparatius per donar el tret d’inici aquest dilluns a la cita bianual del món de la moda més esperada. En aquesta edició els influenciadors i emprenedors prendran el protagonisme a la passarel·la.

Per primera vegada en la història del certamen, i ja en són 21 edicions, la inauguració la protagonitzaran 13 influenciadors amb els vestits de Ze García, un dissenyador que, precisament, va començar la seva carrera a través de les xarxes socials. Amb la mirada posada en aquest món, les noves tecnologies estaran ben presents durant aquesta setmana.

Del 29 de gener al 2 de febrer es podrà veure el treball de diversos dissenyadors, però també hi haurà un dia especial dedicat a les petites i mitjanes empreses, amb l’objectiu que puguin aconseguir inversors. Segons Miquel Rodríguez, director del 080 Barcelona Fashion, la intenció és que la cita serveixi perquè “convergeixin com més iniciatives millor”.

En la 21a edició hi haurà un total de 32 dissenyadors, que presentaran propostes ambientades en boscos i el poble escocès. La majoria dels professionals de la moda que s’hi sumen són veterans, però alguns com Sweet Matitos és només la segona vegada que hi desfilen després d’una estrena amb èxit l’any passat.