El Primavera Sound d’enguany comença a prendre forma. L’organització ha avançat el cartell del festival, que encapçalen artistes com Björk, Nick Cave & The Bad Seeds, The National i Arctic Monkeys. Els abonaments per als tres dies de concerts al Parc del Fòrum estan a la venda per 215 €.

El Primavera Sound arriba a la majoria d’edat: aquest 2018 fa 18 anys. Per celebrar-ho, acaben d’anunciar el cartell d’aquesta edició, “un dels més desitjats dels últims anys”, afirma l’organització. El defineixen com a “estel·lar, complet, amb signatura i amb ‘flow’, en femení i en present, per a fidels, sense lletra petita i ballable, molt ballable”.

Del 30 de maig al 3 de juny, el Parc del Fòrum tornarà a omplir-se de concerts. Entre els noms destacats hi ha Björk, Nick Cave & The Bad Seeds, The National i Arctic Monkeys. Una edició més, la programació inclou diversos gèneres, amb artistes com Migos, Fever Ray, Belle And Sebastian, Charlotte Gainsbourg, Thundercat, Lorde, Jane Birkin i els rapers A$AP Rocky.

L’organització ha fet públic el cartell amb un vídeo promocional de tres minuts amb estètica de western.

Des del juliol es podien comprar els abonaments per al festival a un preu rebaixat, i a partir d’aquest 29 de gener el preu ja és el definitiu: 215 euros, fins que s’esgotin.