Codi de barris‘ ofereix aquest dijous a les 22.20 h

 un edició especial per debatre i fer balanç dels temes que més han preocupat els veïns als seus programes. Per al debat s’han convidat 15 persones que han estat molt actives a les xarxes socials durant totes les emissions. També hi participaran Ramon Bosch, gerent de Biblioteques de Barcelona; Carles Sala, director de Cultura de Proximitat de l’Institut de Cultura de Barcelona; i l’Albert Recio, sotspresident de la FAVB.

Paralel·lament, ‘Codi de barris’ també vol reconèixer i homenatjar el potencial i protagonisme dels veïns i veïnes de la ciutat a través d’una exposició que s’inaugura al Centre Cívic Can Basté el mateix dia 18 a les 19.30 h. L’exposició fotogràfica, anomenada: “veí | veïna”, es podrà visitar del 18 de gener a l’1 de març, i mostra la mirada de 24 ciutadans i ciutadanes de diferents barris de Barcelona. Una mirada diversa, plural, que beu de l’esperit del projecte ‘Codi de barris’.

Finalment, i fruit de la finalització del recorregut pels 73 barris de la ciutat, ‘Codi de barris’ encetarà una nova etapa el proper 1 de febrer amb una renovació del format.