La iniciativa està coordinada pel projecte resident, The Good Good, amb la col·laboració de diversos artistes també residents com Pony Ganador, Pedra, Amir Gazit Studio i Mariona Naudin. Mar Merino, promotora de The Good Good, explica que el projecte vol aconseguir que els veïns de Sant Andreu s’acostin a la fàbrica de creació i la sentin com a seva. “És molt important per nosaltres que la gent senti que és capaç de crear una obra conjuntament amb més gent en un projecte comunitari”, comenta Merino.

Es realitzaran tres tallers simultanis, de febrer a l’abril, de diferents disciplines artístiques oberts a 25 persones cadascun. En total els 75 participants hauran de passar per tots i al final de cada mes es realitzaran intervencions artístiques a l’espai públic. Pau Rodríguez, membre col·lectiu Pony Ganador, explica que el seu taller vol fomentar l’expressió espontània, improvisada, sense composició musical en què “tothom pugui formar part del grup d’una manera ràpida, immediata i divertida”. Marina Pujades, membre col·lectiu Pedra, planteja un taller vinculat a volums que tindrà un vessant sonor i un altre més vinculat al volum en àmbit arquitectònic.

Els interessats en apuntar-se ho poden fer a través d’un formulari a la pàgina web del projecte o dirigint-se directament a la fàbrica de creació Fabra i Coats. La data límit per fer-ho és el 29 de gener. La iniciativa té la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, el Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures, la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum  i el districte de Sant Andreu.