Falta poc més d’una setmana perquè Barcelona es converteixi en la capital del mòbil. Aprofitant aquesta cita Toshiba ha presentat la tauleta tàctil més prima i lleugera del mercat. Té set centímetres de gruix i pesa només 535 grams. També en destaca la potència, i la pantalla panoràmica amb tecnologia LED d’alta definició. Costa prop de 500 euros.

Els amants de la fotografia poden convertir aquest aparell en un ajudant exepcional. És una mena de comandament universal que permet fer funcionar qualsevol càmera digital a distància. Té un sensor que dispara la foto, per exemple quan l’usuari fa un aplaudiment. També es pot programar perquè s’activi amb qualsevol variació de llum o so, com per exemple quan un globus esclata.

I acabem amb imatges 2.0 d’una de les pintures més cèlebres de la història, ‘La nit estrellada’ de Van Gogh. Arriba en forma d’animació per a telèfons intel·ligents i tauletes tàctils. Encara s’hi està treballant, però ben aviat, els usuaris podran dibuixar amb només un gest, la seva versió d’aquesta obra.