Pel que fa a la vaga de bus i metro anunciada pel Mobile World Congress, continua en vigor. Els treballadors de TMB van plantar la direcció de l’empresa aquest dijous, en una reunió que tenia com a objectiu acostar posicions per tal de desconvocar la protesta.

En un comunicat, l’associació GSMA, promotora del congrés, ha assegurat que ja s’ha dissenyat un pla exhaustiu de contingència per assegurar l’accés i la sortida lliure dels participants al recinte de la Fira de Barcelona. A més, el GSMA ha subratllat que “confia que l’assumpte es resolgui i que l’impacte sobre el Mobile Word Congress sigui petit o cap”.

En la mateixa línia s’hi va pronunciar l’alcalde Xavier Trias, que va dir que Barcelona estava preparada per afrontar la vaga de TMB. A més, Fira de Barcelona, conjuntament amb els hotelers barcelonins i les administracions implicades, ja han previst mesures per minimitzar l’impacte de la possible vaga.

El congrés de mòbils, que se celebrarà els pròxims dies 27, 28 i 29 de febrer i 1 de març, portarà a la ciutat més de 60.000 persones, el 95% de les quals seran estrangeres, moltes, directius d’empreses estrangeres d’alta tecnologia.