El periodista especialitzat en noves tecnologies Toni Noguera presenta al programa ‘reset’ algunes innovacions que han sorgit amb la crisi del coronavirus. En aquesta ocasió, ha recopilat exemples de grans empreses que han buscat fer-nos la vida més fàcil durant la pandèmia.

A la secció ens mostra, entre altres exemples, els assistents virtuals que ens han acompanyat durant el confinament i que, fins i tot, ens han ajudat a rentar-nos les mans el temps reglamentari. D’altres assistents, com Alexa d’Amazon, o Siri, del telèfon Apple, se’ls pots preguntar “tinc el coronavirus?” i et fan un diagnòstic complet a l’instant.

Rellotges que “ajuden” a rentar-se bé les mans

Els sensors de rellotge també són útils en temps de covid. N’hi ha que són tan sensibles que detecten quan la persona comença a rentar-se les mans. A partir d’aquest moment es posa en marxa un temporitzador automàtic que t’avisa si hi has estat més de 20 segons.

Gràcies a la tecnologia de proximitat gegants tecnològics com iPhone i Android van arribar a un acord per facilitar informació d’aquelles persones que haurien estat a prop d’un cas positiu. D’altres empreses com Facebook i Twitter han treballat de valent per bloquejar les notícies falses relacionades amb el coronavirus, per evitar que circulin informacions no contrastades. En aquest vídeo pots recuperar la secció completa del programa.