Tot i això, les notícies més vistes al web de betevé.cat no sempre tenen relació amb aquests dos fets. De fet, la més llegida ha estat una entrevista al programa ‘bàsics’ que no té res a veure amb cap d’aquests temes, sinó amb la polèmica que es va generar al trofeu Comte Godó per com anaven vestides les hostesses que aguantaven els paraigües als tenistes. Vuit hostesses van haver de suportar la pluja i temperatures d’entre 8 i 11ºC amb un vestit més propi de l’estiu.
La Raquel Muñoz, una d’aquestes hostesses va denunciar les condicions de treball al programa, i va explicar que malgrat que havien protestat cada dia per la indumentària no els van permetre abrigar-se perquè, els van dir, “anaven molt mones.” “Ja m’han trucat per dir-me que no em tornaran a contractar més com a hostessa” va sentenciar la noia, després de la polèmica després de fer pública la seva queixa.
En segona posició, hi ha el conjunt de notícies relacionades amb els resultats de les eleccions del 21-D. Els mapes per seccions censals, barris o districtes han despertat l’interès dels nostres lectors, seguit de l’especial sobre les eleccions del 21-D, que va recull totes les informacions relacionades amb aquests comicis. En aquest especial es va fer el seguiment de la campanya electoral, així com una anàlisi constant de les xarxes i un joc interactiu.
La quarta notícia més llegida aquest 2017 ha estat la fallida trobada unionista que es va convocar a la plaça d’Artós el 17 d’octubre, l’endemà de l’ingrés a presó de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. La concentració finalment es va acabar dissolent a causa de la baixa assistència, ja que només una trentana de persones es van apropar a la plaça.
Un altre tema destacat d’aquest 2017 ha estat el tancament de la Model, que ha despertat molt interès entre els barcelonins. Prova d’això és que la cinquena notícia més vista ha estat la que explicava com inscriure’s a les visites guiades a la presó Model, un cop tancada. Durant cinc mesos que va estar en funcionament l’exposició “La Model ens parla”, al voltant de 80.000 persones la van visitar. Tot un èxit.
Les mobilitzacions en els mesos de setembre, octubre i novembre van ser constants. Per això no és gens estrany que algunes d’aquestes se situïn entre les notícies més llegides de l’any. En els números sis i set de la llista hi trobem notícies relacionades amb la vaga general convocada per la Intersindical-CSC el 8 de novembre. En el número sis hi ha la decisió de la Taula per la Democràcia a cridar a la mobilització aquell dia amb una manifestació al matí i una altra a la tarda. Finalment la Taula va descartar sumar-se a una nova aturada de país.
En la setena posició hi ha la decisió “in extremis” que va prendre el TSJC a autoritzar la vaga general, després que Foment de Treball hi presentés un recurs demanant declarar-la il·legal.
“Ens van dir que si poguessin ens penjarien i que donéssim records als Jordis” va explicar Adrià Corbella en una entrevista a ‘El matí de Barcelona’. El seu testimoni, després d’haver estat detingut durant 18 hores sota la custòdia de la Policia Nacional, s’ha convertit en la vuitena notícia més llegida d’aquest 2017. L’Adrià i la seva parella expliquen que tornaven d’una manifestació quan, davant de la Delegació del Govern, uns agents els “van saltar a sobre”, quan van respondre a un policia que els havia increpat. Segons la Policia Nacional els arrestats havien agredit un agent amb una empenta i un cop de puny.
El seguiment minut a minut del que va passar durant l’1 d’octubre ha estat la novena notícia més consultada. Durant més de 24 hores la redacció de betevé va fer un seguiment complet de què passava els carrers de Barcelona mentre es va celebrar el referèndum d’independència de Catalunya.
I en l’última posició hi ha un tema relacionat amb l’atemptat a la Rambla del 17-A, el que explicava els conductors que van quedar atrapats a la ronda de Dalt. L’operació Gàbia, que es va portar a terme després de l’atemptat, va col·lapsar les vies de sortida de la ciutat, tot provocant llargues cues de fins a nou hores a la ronda de Dalt.