‘Ciutadà Novell’

En aquesta sèrie, presentada per Queco Novell, veurem tot allò que no es veu d’alguns dels espais més coneguts de Barcelona. Qui hi ha darrere de l’Hospital Vall d’Hebron? Qui fa possible l’estrena d’una òpera del Liceu? Com funciona una comissària de la Guàrdia Urbana? De fet, coneixem tots aquests espais sobradament, però en realitat no sabem com funcionen per dins. Quines feines amaguen, quines persones hi treballen, què opinen els usuaris del singular “backstage” de la ciutat.

‘Ciutadà Novell’ és una proposta de Minoria Absoluta per a betevé.

‘Volcans’. Segona temporada

En aquesta segona temporada ens traslladem d’escenari i viatgem fins a un bosc nocturn, punt de trobada de les ànimes somiadores i somnàmbules que habiten aquest espai imaginari, metafòric. Les entrevistes es concentren en les respostes emocionals a preguntes sobre els somnis dels entrevistats. A partir de preguntes senzilles sobre els somnis i anhels, estirem els fils que ens revelen moltes altres històries personals. Parlem de coses emocionants i transcendentals com l’amor o la mort.

‘Volcans’ és una proposta de Canonball per a betevé.

‘Dibuixacontes’

betevé també estrenarà un format exclusiu el 2018 per a YouTube, ‘Dibuixacontes’, que coincidirà amb l’estrena del canal de betevé. A ‘Dibuixacontes’, 20 narradors explicaran un conte clàssic i popular, mentre 20 il·lustradors el dibuixaran. Quins contes són? Clàssics de la literatura universal com ‘La caputxeta vermella’, ‘Els músics de Bremen’, ‘En Patufet’ i ‘Pinotxo’, entre d’altres. Qui explicarà els contes? Entre els narradors, veus i persones molts conegudes com Jordi Basté, David Verdaguer, Ivan Labanda, Ada Parellada, Dolo Beltran, Antoni Bassas, Juan Carlos Ortega, Gemma Nierga, Clara Segura o David Fernández. I dibuixaran els il·lustradors Noemí Villamuza, Chamo San, Alex Santaló, Jordi Labanda, Lapin, Lara Costafreda, Maria Freire i Amaia Arrazola, entre d’altres.

‘Dibuixacontes’ és una proposta d’Alguna Pregunta per a betevé.

‘Oh my goig’. Segona temporada

Amb la segona temporada d”OMG’, Noemí Elvira continua guiant-nos per aprendre a gaudir d’una vida sexual positiva, responsable i lliure. Un format educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents sobre la sexualitat. L’educació sexual no només és parlar de reproducció i prevenció, sinó també de plaer, d’emocions, de drets i llibertats.

‘Oh my goig’ és una proposta de Camille Zonca per a betevé. Amb el suport del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS-APFCiB).

‘Lògic arxiu cultural’. Segona temporada

La sèrie documental explora la naturalesa humana a través de l’art, la cultura i la tecnologia. Un so, una imatge o una pràctica singular. Qualsevol expressió cultural pot motivar les reflexions d’aquesta veu i iniciar el viatge.

‘Lògic arxiu cultural’ és una proposta de La Visual per a betevé.

‘Trèvols de 4 fulles’

Un dels formats nous de betevé per al 2018 és el projecte sobre discapacitat ‘Trèvols de 4 fulles’. Una sèrie que celebra la diferència apel·lant l’humor i les emocions humanes per plantejar un debat participatiu que, amb un llenguatge poderós, ajuda a desenvolupar la mirada i el pensament crític. La realitat diària de persones amb diversitats funcionals es mostra des d’una perspectiva desdramatitzada amb la intenció de capgirar la mirada paternalista que sovint s’ha dirigit cap als mals anomenats “discapacitats”.

‘Trèvols de 4 fulles’ és una proposta de Shaktimetta per a betevé.

‘Les molèsties (de tenir parella i amics)’

La sèrie de Roger Coma ‘Les molèsties (de tenir parella i amics)’ és un altre projecte que es podrà veure durant el 2018 a betevé. Protagonitzada pel mateix Roger Coma i David Verdaguer, cada capítol planeja sobre el costumisme generacional de la gent de més de 30 anys amb temàtiques senzilles, humor càustic i uns diàlegs afinats. Amb reflexions ben estructurades i complexes. Humor amb textura psicològica. Responsabilitats contra egos. Aspiracions laborals incompletes, desitjos sexuals irresolts i afectes dispersos.

‘Les molèsties (de tenir parella i amics)’ és una proposta de Les Coses Grans per a betevé.