Un dia més en David no té temps de cuinar. DAVID MORENO "He decidit que demanaré un menú a través de Food2u, així serà més còmode per a mi i no em farà falta cuinar. Començo a triar el meu menú: una amanida grega, un assortiment de formatges i una fideuà. Pots demanar pel carrer i així quan arribis a casa, en breu, tens la comanda." Automàticament, la comanda es transforma en una trucada telefònica al restaurant. (audio 2: El cliente ha pedido una ensalada griega referencia 17....) I la cuina es posa en marxa. Aquest restaurant fa vint anys que es dedica a preparar menjar a domicili i des de fa tres mesos treballen amb aquesta aplicació per a mòbils. RICARD SOTERES, gerent del restaurant Tasta'm "En el moment que això surt al mercat has d'estar a dins, perquè si no ho fas, ho fan els altres. Has d'estar amb les noves tecnologies i aprofitar-les per captar nous clients." MANEL ARJÓ, director general de Food2u "No necessites recordar restaurants, no necessites recordar telèfons, no cal que sàpigues quins restaurants donen servei a la teva zona. Et geolocalitza i et diu quins serveixen a la zona on et trobes ara mateix." L'aplicació, que està disponible des del maig, agafa tota l'àrea metropolitana i a Barcelona ciutat ja treballa amb 35 restaurants.

Food2u va sorgir d’un grup d’amics que demanaven sovint menjar a domicili, però havien de conèixer el telèfon o el web del restaurant i la carta. D’aquí la idea de fer un directori que va acabar derivant en una aplicació per al mòbil. És la primera aplicació a Espanya que permet demanar menjar a domicili a restaurants propers, que detecta pel sistema de geolocalització dels telèfons intel·ligents.

La descàrrega de l’aplicació és gratuïta i de moment només reconeix locals de l’àrea metropolitana, 35 a la ciutat de Barcelona. Però la intenció dels programadors és que l’aplicació augmenti el radi d’influència. Es restaurants estan classificats en categories: japonesos, orientals, italians, mediterranis… Els restaurants que vulguin formar part d’aquest directori poden inscriure-s’hi des del mateix web de Food2u.

Food2u s’adapta tant als telèfons d’Apple com als que funcionen amb el sistema Android.