Com cada any, la Mercè té un racó propi a la web de l’Ajuntament. Des d’aquest espai, es pot consultar l’agenda d’actes i també continguts més concrets com el pregó, el cartell o un mapa dels punts neuràlgics de la festa. A través de la web, es crida els ciutadans a participar en el concurs de fotografia Fotomercè.

La Mercè a les xarxes socials

A més, la Festa Major de la ciutat estarà present en set xarxes socials.

Els usuaris de Twitter podran seguir les festes amb la paraula clau #Mercè11. També hi podran aportar les seves piulades. Molts ja ho han fet des del toc d’inici de la festa aquest dijous. A més, els twitaires podran fer consultes en els canals habituals de l’Ajuntament, @barcelona_cat i @bcncultura.

La Mercè també té una finestra oberta a Facebook a través de la pàgina oficial de la ciutat. Des d’allà, es compartiran els actes més destacats i els usuaris també els podran comentar.

El programa de les festes es podrà seguir minut a minut a través de la xarxa social Foursquare. S’hi publicaran recomanacions i s’hi localitzaran els actes.

La Festa Major més audiovisual es podrà consultar tant a Flickr com a Youtube. En aquestes xarxes s’hi penjaran àlbums de fotografies i vídeos dels esdeveniments més destacats.

L’agenda de la Mercè, a la butxaca

Els barcelonins que ho vulguin, poden rebre l’agenda d’activitats al telèfon mòbil. El servei de SMS de la Mercè enviarà missatges amb la programació a més dels canvis que puguin sorgir.

[El toc d’inici de la Mercè 2011 a Storify]