Que hi hagi pau al món va ser el desig més repetit pels nens i nenes que l'any passat van participar activament en la cavalcada gràcies a l'aplicació BTVreis. Es van poder veure a la pantalla gegant de la carrossa, quan aquesta passava davant seu. L'èxit d'aquesta iniciativa pionera, ha dut aquest any a repetir experiència. De fet l'app BTVreis ja està disponible per a iOS i Android perquè els infants puguin començar a enviar els seus missatges. Els funcionament és ben senzill. Primer s'escull el rei preferit de cadascú i després ja es pot enregistrar el desig, que ha de ser immaterial i no pot durar més de sis segons. Un cop enllestit el vídeo, s'ha d'especificar el tram des d'on la família pensa veure la cavalcada. De la resta se n'encarrega la tecnologia. JORDI COLOM, director tècnic de BTV "Activa el GPS i localitza la posició del telèfon. Com que tenim també la posició de la carrossa gràcies també al GPS, fem el diferencial i quan passa la carrossa per davant llancem el vídeo." "Fins al 4 de gener, el "videomaton" de BTV s'ha instal·lat a la plaça de Catalunya. Des d'aquí, qui ho vulgui, també pot deixar els seus desitjos enregistrats. Es podran veure en una pantalla gegant, i el més original de cada dia serà premiat amb un obsequi cultural, com entrades de teatre, a museus o llibres." Pel dia de la cavalcada, BTV prepara un especial conduït per l'equip del 'Codi de Barris'. Començarà a dos quarts de sis amb l'arribada de Ses Majestats amb el pailebot Santa Eulàlia i seguirà amb connexions en directe durant la cavalcada, tant des de peu de carrer com des de dalt de la carrossa de BTV.

L’app BTVreis ja està disponible per a iOS i Android perquè els infants puguin començar a enviar els missatges. Els funcionament és ben senzill. Primer s’escull el rei preferit de cadascú i després ja es pot enregistrar el desig, que ha de ser immaterial i no pot durar més de sis segons. Un cop enllestit el vídeo, s’ha d’especificar el tram des d’on la família pensa veure la cavalcada. El dia de la cavalcada s’ha de reconfirmar el tram escollit. L’aplicació, mitjançant un sistema de geolocalització, es comunica amb la carrossa de BTV i fa que els vídeos es projectin quan el vehicle s’acosta a l’infant que ha formulat el desig.

A més, fins al 4 de gener, el “videomaton” de BTV s’ha instal·lat a la plaça de Catalunya. Des d’allà qui ho vulgui també pot deixar els seus desitjos enregistrats. En aquest cas es podran veure en directe en una pantalla gegant situada a la mateixa plaça. El més original de cada dia serà premiat amb un obsequi cultural, com entrades de teatre, a museus o llibres.

Pel dia de la cavalcada, BTV prepara un especial conduït per l’equip del ‘Codi de barris’. Començarà a dos quarts de sis de la tarda amb l’arribada de Ses Majestats amb el pailebot Santa Eulàlia i seguirà amb connexions en directe durant la cavalcada, tant des de peu de carrer, com des de dalt de la carrossa de BTV.