‘El màgic d’Oz’, titelles a La Casa dels Entremesos

La Casa dels Entremesos presenta l’espectacle de titelles ‘El màgic d’Oz’, dissabte 9 de juny a les 11.30 h. La història basada en el llibre de literatura infantil escrit per Lyman Frank l’any 1900 és ben coneguda per a tothom. La Dorothy, el Llenyataire de Llauna, l’Espantaocells i el Lleó Poruc s’encaminen cap a la ciutat de les Maragdes per mirar de trobar solució als seus problemes.

Un dia de nassos, la gran festa dels Pallapupas

Un dia de nassos se celebra aquest any els dies 9 i 10 de juny. El gran esdeveniment solidari que organitzen els Pallapupas amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la importància del riure com a eina per millorar l’estat emocional dels infants hospitalitzats. Les famílies podran col·laborar amb l’ONG aquest cap de setmana comprant entrades a meitat de preu als següents espais: Illa FantasiaParc d’Atraccions del TibidaboCatalunya en Miniatura, Zoo de Barcelona, Granja d’Aventura Park i Naturlandia. Part d’aquesta recaptació anirà destinada a l’entitat. Les entrades es poden adquirir únicament i de forma anticipada a través del web de Pallapupas.

 

 

Festival de la Ciència, al Parc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella es torna a convertir en un laboratori científic els dies 9 i 10 de juny. En la dotzena edició, el Festival de la Ciència amplia l’oferta d’activitats, s’amplia en el temps i s’adreça a un públic més ampli que mai. Més de 230 activitats, que se celebren durant tot el dissabte i el diumenge, que inclouen propostes orientades expressament als infants de fins a sis anys, a nens i nenes més grans, a joves, al públic adult i moltes més per a totes les edats.

 

‘Karibou! Cançons i danses per un món més jus, al CC Guinardó

El Centre Cívic Guinardó ha programat l’espectacle ‘Karibou! Cançons i danses per un món més just’, de Carles Cuberes per dissabte a dos quarts de 12. “Karibu” significa “benvingut” i aquesta paraula convida tothom a participar de la festa. Perquè aquest espectacle pretén ser això: un espai de benvinguda, trobada i comunicació entre persones que canten, juguen i dansen plegades, amb independència de la seva edat.Veniu al  Centre de la Platja

Els mesos d’estiu, el Centre de la Platja obre les portes per acostar els valors naturals, el medi ambient i la sostenibilitat del litoral al públic familiar. Les activitats permeten gaudir la platja d’una manera diferent i descobrir el mar des de l’òptica de les ciències naturals i el medi ambient. El Centre de la Platja és davant de l’Hospital del Mar i per fer les activitats cal inscripció prèvia.

A bord del pailebot Santa Eulàlia, dissabtes al matí

Us proposem també fer un viatge en el temps per descobrir com ha evolucionat la façana marítima de Barcelona. A bord del pailebot Santa Eulàlia podreu observar la transformació del Port Vell, la construcció del barri de la Barceloneta i els banys antics, els suburbis del Somorrostro i el Camp de la Bota i la seva transformació en el barri de la Vila Olímpica i el Fòrum. L’activitat té lloc els dissabtes a les 10 h i cal reserva prèvia.

Anem en tren… pel Parc de l’Oreneta?

Situat a la part alta del barri de Sarrià i just per sobre de la ronda de Dalt, hi ha el Parc del Castell de l’Oreneta. A banda del castell que li dona nom, aquest parc és força conegut pel circuit de trens a escala. El traçat del circuit té una longitud de més de 500 metres i no hi falta cap detall. Els diumenges, al matí, es pot pujar al tren i descobrir tots els secrets del parc i a més aquest cap de setmana s’hi celebra la 3a edició de les 24 hores de Vapor.