Els veïns no s’oposen a l’ampliació de les instal·lacions del parc de bombers, però demanen poder participar en el projecte per garantir que l’impacte paisatgístic de l’edifici, de 27 metres d’alçària, sigui mínim. Els partits polítics de l’oposició denuncien que no s’han pogut fer al·legacions perquè el projecte s’ha presentat pràcticament fora de termini i l’Ajuntament defensa la necessitat d’aquesta actuació per garantir un bon funcionament dels bombers en un punt estratègic al costat de la serra de Collserola.

S’ha aprovat al districte d’Horta-Guinardó i el més probable és que l’Ajuntament ratifiqui el projecte de construcció d’una torre de maniobres al Parc de Bombers de la Vall d’Hebron i el tiri endavant en els propers mesos. L’obra disposa d’un pressupost aproximat de 720.000 euros i ha despertat l’escepticisme entre els veïns i els partits de l’oposició. Afirmen que no s’oposen a la torre, de 27,5 metres d’alçària i vuit d’amplada, per a l’entrenament del cos, però sí al fet que no han pogut presentar al·legacions perquè els han presentat el projecte pràcticament fora de termini.

Proposen que es treballi per veure si es podria ubicar en un altre lloc,  i demanen que l’impacte visual de l’edifici sigui el més suau possible. L’Ajuntament els ha explicat que el projecte és necessari i respecta l’edificabilitat del terreny, i assegura que, a més, ja hi ha altres edificis alts a la zona.