Falten voluntaris

Sembla que la crida del Banc dels Aliments, davant de la seva gran cita, el Gran Recapte, ha donat els fruits desitjats. Ara mateix a la província de Barcelona ja s’hi han apuntat més de 10.000 voluntaris, un 60 % dels que es necessiten a la província, i ara, 15 dies abans de la gran recollida, els organitzadors esperen una última empenta per arribar a l’objectiu.

L’objectiu final del Gran Recapte és arribar als 25.000 voluntaris, que són cabdals per a l’èxit de la campanya, en els més de 2.000 punts de recollida que es fan als mercats i supermercats de tot el territori. Des del Banc dels Aliments es volen repetir les xifres de l’any passat, és a dir, més de 4.000 tones d’aliments recollits, fet que suposa el 25 % de l’activitat del banc durant tot l’any. La cita és el cap de setmana del 1 i 2 de desembre i encara hi ha temps per apuntar-s’hi i donar un cop de mà en aquest web.

Segons el Banc dels Aliments els ciutadans tenen ara moltes preocupacions polítiques i creuen que tot plegat està afectant la mobilització dels voluntaris. Tot i això, esperen que en el temps que queda s’aconsegueixin cobrir totes les places vacants.