18 artistes de diferents disciplines participen en la tercera edició de “Surfart”, una exposició que mostra la relació que els autors tenen amb el mar. Pau González és un d’aquests artistes. Va descobrir l’exposició l’any passat i llavors va tenir clar que enguany hi seria present. “Estic convençut que la gent que vingui a veure l’exposició es quedarà bocabadada amb les onades que tenim aquí“, explica el fotògraf, “així com amb la forma amb què ho vivim tots els barcelonins i la gent de fora que es mou per poder fer surf a la ciutat”, explica.

En Pau tenia clar què volia mostrar en les 15 fotografies que exposa en la mostra: “El que buscava era capturar bàsicament la Barceloneta i les bones onades que hi ha. Aquí es fa surf de qualitat.

El fil conductor: la passió pel surf

Paula Jansen no és de Barcelona, ella ve de més lluny, de València. És dissenyadora gràfica però com la resta d’expositors té un vincle esportiu amb el mar, una connexió que plasma en la seva obra. “La pràctica del surf i també el contacte amb el mar Mediterrani és la font d’inspiració en tota la meva obra“, comenta l’artista,”quan faig treballs tipogràfics és una barreja dels dos factors“.

La comissària de la mostra, Clara Trucco, està satisfeta de l’acollida que ha tingut aquesta exposició. Fins ara s’havia fet cada dos anys, però atesa la bona resposta d’artistes que hi volien participar es va decidir convocar-la anualment.

“Surfart. Barcelona és bona si la mar sona” uneix l’art amb el surf a través de fotografies, pintures i escultures.