El Grup de Teatre de les Corts estrenarà aquest dissabte ‘Soc ningú’, una obra inèdita escrita per la cortsenca Maria Dolors Camprubí. Després de molts anys, la també fundadora del grup de teatre ha recuperat uns textos del seu pare que li han servit per escriure una obra plena d’escenes d’amor i comèdia. La funció també barreja ficció i realitat en un món ple d’incògnites, en què el protagonista trenca totes les barreres i interactua amb el públic i el fa partícip de l’obra.

El Grup de Teatre de les Corts es va fundar l’any 1984 amb el nom Grup de Teatre del Mercat de les Corts, ja que molts dels membres eren botiguers i clients del mercat. La primera obra que van estrenar va ser ‘La Pepa maca’, el 12 d’octubre del 1985 al Col·legi Pare Manyanet. Per la manca d’espais al barri, el grup va optar per fer representacions en un teatre habilitat dins de l’antiga capella del Col·legi Santa Teresita del Niño Jesús, on ara es troba l’Escola Santa Teresa de Lisieux.

Al llarg de la seva història, el grup ha organitzat concursos i mostres de teatre amateur arreu del país. Actualment, després de 34 anys de trajectòria, molts dels actors que van veure néixer el grup continuen sobre els escenaris. És el cas de la mateixa directora, que, amb 81 anys, segueix sent l’ànima del col·lectiu, segons els seus companys, i que dissabte estrenarà ‘Soc ningú’. Se’n faran quatre representacions al Centre Cívic Tomasa Cuevas. D’aquesta manera, el Grup de Teatre de les Corts busca apropar la cultura al barri i vol ser una alternativa perquè els veïns puguin anar al teatre sense haver de desplaçar-se a altres zones de la ciutat.