Patrícia Font ha escrit la seva primera obra de narrativa. Després d’escriure teatre s’endinsa ara en els sentiments amb una novel·la que es submergeix en la rivalitat entre dos germans. Aquesta lluita fraternal no està en igualtat de condicions, ja que un és viu i l’altre ha ressuscitat. La periodista i guionista gracienca fa un còctel amb el gènere fantàstic i les reflexions poètiques d’un dels protagonistes.

La novel·la de Patrícia Font se centra en la rivalitat entre dos germans. La peculiaritat de l’obra és que un està viu i l’altre ressuscita. Aquest fet fa que la competència que sentien l’un per l’altre en un passat ara es porti a l’extrem. Per Font no és cert que la competitivitat ens faci més forts, sinó més dèbils, i com li passa al personatge del germà viu, Hernán, aquesta rivalitat el converteix en poruc i acaba veient fantasmes pertot arreu.

El relat arrenca quan apareix mort a la platja el Julio. A partir d’aquí, la novel·la se centra en el germà, els seus sentiments i emocions, i en com tracta de desfer-se del difunt, que li ha trastocat l’existència. Font situa la història en un poble sense nom, un lloc turístic de sol i platja, però amb mal temps i buit de visitants; un ambient, en definitiva, molt angoixant per al protagonista.