Del 29 de gener al 2 de febrer el Recinte Modernista de Sant Pau tornarà a acollir les tendències en moda de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que hi celebrarà la seva edició d’hivern. Després de la darrera cita del mes de juny, aquesta serà la tercera a l’emblemàtic edifici modernista.

L’organització, que es manté fidel al disseny independent, ha anunciat aquest dimarts que 32 dissenyadors i marques presentaran les seves propostes de moda. Entre ells, Antonio Miró, Custo Barcelona, Miriam Ponsa, Txell Miras, com a veterans del gremi que participaran junt amb altres que s’estrenen a la passarel·la, com el projecte Mans Concept Menswear, Ester Ferrando o Agnès Sunyer. La cita d’hivern tampoc no s’oblida de la moda infantil, amb marques com Little Creative Factory i Bóboli.

El 080 Barcelona Fashion és una iniciativa impulsada pel Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya amb l’objectiu de promocionar la indústria tèxtil catalana i la ciutat de Barcelona com a pol de talent de la moda i el disseny.