Els veïns del Bon Pastor denuncien que el carrer de Caracas es troba en una situació intransitable. Té voreres trencades i aixecades, no hi ha bancs i només hi ha dos semàfors en aquest vial de 700 metres de llargada entre el carrer de Lima i el de Tucumán. Segons la presidenta de l’Associació de Veïns del Bon Pastor, Paquita Delgado, són conscients que és un polígon però demanen millores perquè els veïns puguin passejar-hi i anar caminant fins a Baró de Viver.

L’Ajuntament, a través del Pla de barris del Bon Pastor i Baró de Viver, ha recollit les demandes dels veïns i ha elaborat un projecte per integrar el carrer al barri. L’objectiu, segons la gerent del districte de Sant Andreu, Carmen Turégano, és donar al carrer una visió més humanitzada. Per això caldrà intervenir en la seguretat i millora del vial. Tot i mantenir l’aparcament actual i l’amplada de les voreres, de sis i tres metres, s’hi instal·laran bancs, parterres i un nou enllumenat. A més, també se n’incrementarà el nombre de passos per a vianants. El pressupost d’aquesta intervenció és d’uns dos milions d’euros i la reurbanització s’iniciaria el 2018. La previsió és que els veïns puguin estrenar aquesta reforma el gener del 2019.

El carrer de Caracas forma part dels vials inclosos en el pla de mobilitat de la zona. Per això, segons Carmen Turégano, es tracta d’una intervenció que permet la integració dels barris però que no “hipoteca” futures intervencions al carrer.