La Badabadoc Music Live és el nou projecte d’aquesta petita sala de creació ubicada al carrer de Quevedo, que es caracteritza per oferir un espai íntim a companyies i espectadors. Fins ara s’havia centrat en les arts escèniques de teatre i dansa, així com en les exposicions d’art. Però aquest mes de maig ha inclòs la música en directe a la programació. S’hi faran actuacions d’artistes de música folk o indie folk. Intenten prioritzar grups residents a Barcelona i amb cançons pròpies.

En la línia de La Badabadoc, d’englobar totes les vessants artístiques, els Music Live van acompanyats d’exposicions d’art, de manera que el públic no només pot passar una bona estona amb els acústics, sinó que pot gaudir de petites mostres d’art a la sala.

Aquest dijous al vespre actuarà a la sala l’Home del Principi, un projecte del cantautor Joan Bramon que aprofitarà aquest esdeveniment per estrenar en exclusiva el seu nou disc, ‘Paravents’. Divendres serà el torn dels graciencs Shamrock Vagabonds, un trio que va néixer fa un any i mig al Jamming Lounge, a Gràcia, on ara toquen habitualment. Acostumats a fer les seves particulars versions folk de temes de qualsevol tipus, aprofitaran l’espai que els ofereix La Badabadoc per fer projeccions audiovisuals de tot allò que els inspira, mentre actuen i toquen en primícia algunes cançons del seu futur disc.

“Dureza y belleza” és l’exposició que es podrà veure durant aquesta setmana de Music Live a La Badabadoc. La seva autora, Marta Pujol, ha volgut barrejar il·lustració i disseny gràfic en una obra de contrastos. Fetes a llapis, són il·lustracions de natura, que juguen amb paraules. Aquestes paraules, tal com explica Pujol, “solen ser fortes. Són un missatge dur amagat per flors, més dolces i suaus”.