El tema d’enguany de la comparsa del Nou Patufet és ‘la mar d’amor’. Ingrid Ribelles, sotsdirectora d’infantil i primària explica que “per l’escola és molt important l’amor: l’amor per l’escola, l’amor per les ciències o l’amor per la literatura”.

Tot i que no volen revelar quina és la disfressa, la Carme Servitje, una de les mares de l’escola, explica com l’estan confeccionant: “Estem fent la disfressa amb feltre i goma EVA de purpurina, molta silicona i moltes hores. Perquè la nostra disfressa té unes vint peces cada una i som uns 130. “

A la rua hi participa tothom, des d’alumnes, a pares o avis i personal de l’escola. Hi ha una Comissió de Carnaval que s’encarrega dels preparatius i de triar el tema i la disfressa. Durant aquests dies, infants de tots els cursos participen en la decoració de la carrossa, pintant i retallant dibuixos. Mentrestant, famílies i professors acaben les disfresses.

Per l’Escola Nou Patufet és molt important participar en les activitats que s’organitzen al barri, per això des de fa uns anys no es perden ni una rua d’aquest Carnaval.

Per participar al Carnaval de Gràcia només cal ser un mínim de cinc persones. Les inscripcions estan obertes fins al 8 de febrer a la Fundació Festa Major o l’Espai Jove la Fontana. Al final de l’acte es repartiran diversos premis.