Trobar ombra no és feina fàcil en aquest tram de la rambla de Badal. Es va reformar fa 14 anys, però el resultat no agrada als veïns des de l'inici. Pepo Mediavilla AV Badal, Brasil i la Bordeta “És la germana pobre de tota la rambla. Sempre ha estat una rambla precària en tot. Ja es va demanar que hi hagués gespa. Això semblava que era impossible, però si allà a dalt s'ha fet, per què no es pot fer a baix?” Segons el districte, el sòl no té prou profunditat per instal·lar-hi parterres. Per això van optar per posar jardineres de reg i arbres que necessiten poc espai. Però aquest no és l'únic problema que té la zona. El veïnat assegura que també hi manca mobiliari urbà i una zona d'estacionament per impedir que les motos s’aparquin al mig de la rambla. Alfredo Martínez AV Badal, Brasil i la Bordeta “Quan va marxar el mercat de Sants es va arranjar una mica tot això i l'únic que es va fer va ser substituir les rajoles que estaven malmeses i l'únic que van posar va ser uns quants bancs més de fusta però no s'ha anat més enllà” L'Ajuntament ja ha anunciat que elaborarà un estudi per analitzar les mancances que hi ha a la zona. Des de l'Associació de Veïns de Badal, Brasil i la Bordeta, però, demanen que no es faci d'esquenes al veïnat i que comptin amb ells per elaborar-lo.

Segons el veïnat, el projecte inicial de reforma d’aquest espai incorporava una zona amb gespa al final de la rambla que mai no es va arribar a fer. L’Ajuntament, però, assegura que en aquest tram el sòl no té prou profunditat per instal·lar parterres i que per això van haver d’optar per jardineres de reg i arbres que ocupessin poc espai com, l’espinalb centreeuropeu.

L’aspecte de la rambla, però, podria començar a canviar si finalment tira endavant el projecte que va aprovar el darrer consell plenari a petició de Ciutadans. El districte farà un estudi per analitzar les mancances d’espai verd o mobiliari urbà de la zona, així com també la possibilitat de crear-hi un aparcament de motos per evitar que els conductors estacionin al mig del passeig.