Juanjo Vidal està al capdavant del Basar Vidal. El negoci el va fundar el seu pare, Joan Vidal Serra, l’any 1952. L’avi havia tingut botigues de queviures als carrers de Sant Pau i de la Unió. Més tard, va pensar a ampliar el negoci amb un nou punt prop del Mercat de Sant Antoni. El local de Tamarit amb Comte d’Urgell es va convertir, al cap de poc temps, en una botiga de plats i olles. Després, van ampliar el negoci amb una segona botiga al mateix carrer, perquè la botiga originària, que encara està en actiu, havia quedat petita.

Juanjo Vidal està al capdavant d’un negoci que va obrir el seu pare ara fa 65 anys. Tot i els canvis generacionals, explica que les seves clientes són majoritàriament dones. Actualment, tenen dues botigues a la zona perquè la primera, situada al carrer de Tamarit amb Comte d’Urgell, els va quedar petita.

El Juanjo explica que el seu pare va obrir la botiga l’any 1952. Els dos primers anys hi va vendre queviures. Després, va canviar l’orientació, tot i que en aquella època no hi havia tanta diversitat d’estris de cuina.

El tercer Vidal, el Marc, amb 15 anys ja ajudava darrere el taulell. D’aquí li ve la passió per la cuina i la decisió de continuar amb el negoci familiar. Considera que la diversitat de productes nous que hi ha crea un xoc generacional, ja que  “ja no es tracta només de cassoles de fang o de porcellana, sinó que hi ha tot de novetats que van sorgint”.

Al Marc li agrada la cuina, i procura estar al dia de tots els estris nous que van sortint al mercat, una excusa, diu, per poder assessorar millor els clients que volen experimentar amb nous productes.