Després del balanç positiu de l’any passat, l’Ajuntament ha decidit ampliar, de 10 a 15, el nombre de punts on, durant les festes de Nadal, s’emboliquen regals de forma gratuïta. La iniciativa vol dinamitzar el comerç de proximitat i reivindicar la sostenibilitat, ja que s’utilitzen paper i roba ecològics. El 2016 es van embolicar més de 12.000 regals. Enguany, s’ha instal·lat almenys una caseta a cada districte.

Localitza la caseta més propera

En el següent mapa pots consultar els punts per embolicar regals més propers al teu barri o zona comercial. De les 15 parades, n’hi ha dues al districte de Sants-Montjuïc, una a Gràcia, quatre a l’Eixample, una a Horta-Guinardó, dues a Nou Barris, una a Sant Andreu, una a Sarrià-Sant Gervasi, dues a Sant Martí i una darrera a les Corts.

Els punts estaran operatius fins al 5 de gener, de les 11 a les 14 hores i de les 17.30 fins a les 20.30 hores. El paper ecològic està dissenyat especialment per a l’ocasió, i els embolcalls de roba reciclada han estat produïts per la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia, a partir d’una iniciativa de la cooperativa Tarpuna. El consistori preveu repartir unes 3.000 peces de roba reciclada de diferents formes i mides.