Relleu en una de les sales de concerts més emblemàtiques de Barcelona, la sala Sidecar, de la plaça Reial. El responsable actual, Roberto Tierz, un dels fundadors originals, es jubila i per això, traspassa el negoci. A partir de l’1 de febrer canviarà de mans. Els nous responsables són els propietaris del bar Sauvage, del Born, però mantindran, de moment, la programació i la plantilla. 

Tierz ha estat 40 anys al capdavant de la mítica sala, des del 1982, quan quatre amics van obrir Sidecar. En una entrevista al ‘bàsics’ de betevé ha explicat que després de meditar-ho molt ha decidit traspassar el negoci: “S’ha de saber marxar de les festes a temps i és el moment”. També ha reivindicat la necessitat de tenir petites sales com la seva a la ciutat per afavorir l’ecosistema musical barceloní. “A Barcelona hi ha quatre escoles superiors de música. Cada any surten molts músics nous i no tenen aquestes sales petites i mitjanes per aprendre i després poder arribar a tocar en llocs com el Primavera Sound”.

La sala ja prepara festes de comiat per a finals de gener amb la idea de programar-hi bandes emergents, un dels segells de la sala, però també amb algun grup de renom que serveixi de colofó de 40 anys.