‘Pel davant i pel darrera’, és una de les obres destacades que arriben aquest Nadal a la ciutat. Un vodevil que està considerat com una de les comèdies per excel·lència dels darrers temps i es pot veure a Barcelona per cinquena vegada!

Altres estrenes destacades de la setmana són les noves produccions de La Brutal i de Sixto Paz. La companyia de David Selvas arriba a La Villarroel amb el muntatge ‘L’habitació del costat (The vibrator play)‘, una comèdia sobre l’invent del vibrador elèctric que dirigeix Julio Manrique. Per la seva banda, la darrera producció de Sixto Paz, ‘Les coses excepcionals‘, s’ha instal·lat al Club Capitol. Un monòleg protagonitzat per Pau Roca que ens parla d’aquelles petites coses per les quals val la pena viure.

Tot això en una setmana en què s’han lliurat els Premis Butaca, que han premiat especialment l’espectacle A.K.A (Also Known As).  Aquest muntatge de la Sala Flyahrd s’ha endut els 4 guardons als quals estava nominat (millor muntatge de petit format, millor direcció, millor actor protagonista i millor text). Ben aviat es podrà tornar a veure al Teatre Lliure.