Vicky Peña i Carme Elias es posen a la pell de dues dives de Hollywood en l’espectacle ‘Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?’ que es pot veure al Teatre Akadèmia. A l’Espai Lliure de Montjuïc hi fan un debat amb tocs de comèdia sobre la identitat de l’individu, a partir d’una vessant científica i amb el títol d’‘Incògnit’. També al Lliure, però de Gràcia, s’hi pot veure ‘Davant la jubilació’, una retrat sobre la societat nazi. A la Sala Flyhard s’hi estrena ‘Els dies mentits’, un monòleg que pretén trencar alguns tabús sexuals relacionats amb el tema de l’anorgàsmia. Però si el que voleu, és ballar, haureu d’anar al Teatre Tívoli a veure ‘Flashdance. El musical’, un espectacle basat en la mítica pel·lícula dels anys 80.

Per cert, si voleu anar a veure ‘Flashdance’ de franc, nosaltres tenim entrades! Entreu aquí per saber què heu de fer per aconseguir-les!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]