martin puig

L”Àrtic’ presenta en primícia el darrer videoclip del cantautor barceloní Martín Puig. Un audiovisual que acompanya el tema ‘Expiration date’ i que formarà part de “La taula del racó”, el seu debut discogràfic, un EP de sis temes que publicarà aquest febrer.

“Tots passem per algun ‘expiration date’, no sempre és fàcil, però els canvis donen lloc a noves il·lusions”. Així explica Martín Puig com és la cançó que estrenem i que és un dels sis temes que componen el debut discogràfic d’aquest cantautor gracienc de 27 anys.

‘La taula del racó’ és un EP produït i mesclat per Vitu Varela, un treball carregat de sensibilitat en les lletres i en el so; amb els sentiments, les emocions i les sensacions que hi ha al final d’una etapa com a un fil conductor. Per a Martín Puig, el disc “rendeix homenatge al temps de transició entre el moment que has de prendre una decisió, fins al moment que decideixes dur-la a terme” i, afegeix, que “en aquest petit/gran espai de temps es pot arribar a sentir molt i a fer tribut a moltes coses”.

La trajectòria de Martín Puig

Des dels 16 anys, Martín Puig ha participat com a vocalista en diversos projectes musicals. Amb 22 va començar a compondre les primeres maquetes amb una targeta de so, un micròfon, una guitarra i un baix, però no va ser fins fa tres anys que va decidir començar el seu projecte individual. “Volia tornar-me a sorprendre per la música, volia sentir- me orgullós del que feia, de com ho feia i de trobar un so ambiciós, personal i íntim que em sorprengués i em suposés un repte”, explica.

L’11 de febrer, coincidint amb la publicació de l’EP, Martín Puig presentarà en directe aquest treball a la Sala Taro de Sants.