El festival d’arts digitals MIRA celebrarà la seva novena edició del 5 al 9 de novembre basat en tres àrees connectades: exhibició, divulgació i educació, sempre enfocat a les noves tendències de la cultura digital i la tecnologia.

La música electrònica, els sons 3D, els concerts audiovisuals, les projeccions en format 360º, les experiències immersives i interactives i el disseny d’il·luminació, escenaris i espais, són els pilars bàsics d’una proposta altament visual.

Lloc: Fabra i Coats

Data: del 5 al 9 de novembre del 2019

Preu: de 30 a 74 euros

 

Tots els artistes del MIRA 2019

Dijous, 7 de novembre

Blackest Ever Black presenta Ossia feat. Max Kelan

Procedent de Bristol i establert a Berlín, Dan Davies, àlies Ossia, és un ésser de molts sons i aparences.

Carlos Sáez presenta ‘Dualmismo’

‘Dualmismo’ juga amb la realitat i el virtual, desafiant al mateix temps el dualisme platònic i posant a prova els nostres patrons de percepció a través de la sincronització de diferents efectes de llum, vídeo i so.

Huma

Huma és el projecte en solitari actual del músic i productor Andrés Satué, establert a Barcelona i involucrat en la música des de fa més de 10 anys

Divendres, 8 de novembre

Alessandro Cortini

El músic d’origen italià es va donar a conèixer per la seva música basada en sintetitzadors.

Skee Mask

Ilian Tapes, “Skee Mask”, va crear el que alguns consideren un dels millors discos de música electrònica del 2018, “Compro”.

Smerz

Catharina Stoltenberg i Henriette Motzfeldt, establertes a Copenhaguen, han desenvolupat el seu so a partir d’influències diverses.

Weirdcore

El món visual de Weirdcore és el resultat d’anys de treball experimental de disseny i animació que traspassa els límits de la consciència i la interpretació visual.

B12

B12 és el mític duo de productors format per Mike Golding i Steven Rutter, considerats pioners del techno britànic i de l’IDM al costat d’Autechre, Aphex Twin i The Black Dog.

DJ Haram

DJ Haram és una productora i DJ radical i versàtil de Nova Jersey, actualment establerta a Filadèlfia.

Jude Marcella

Havent iniciat les seves exploracions en el món de l’art i la creació d’imatges a través de la pintura, va començar a experimentar amb l’animació 3D.

Dissabte, 9 de novembre

Biosphere

Biosphere és l’àlies principal de Geir Jenssen, un músic noruec que ha creat alguns dels treballs més importants de la música ambient.

Vessel feat. Pedro Maia

Manifestació sònica del compositor, productor i alquimista sonor nascut a Bristol, Seb Gainsborough.

Curl

Mica Levi, Coby Sey i Brother May (juntament amb col·laboradors i convidats especials) representen una comunitat d’artistes interdisciplinaris de l’underground de la ciutat, units per l’amor, el respecte i el suport mutu a l’art de cadascú.

Kali Malone feat. Rainer Kohlberger

Utilitzant instrumentació sintètica i acústica, la música i artista sonora, nascuda als Estats Units i resident a Estocolm, crea riques textures harmòniques que emeten una tonalitat emotiva diferent, que generen un enfocament captivador i profund.

Beatrice Dillon

Beatrice Dillon és una productora, artista i DJ londinenca que aconsegueix l’equilibri perfecte entre l’orgànic i el sintètic, creant música electroacústica d’alta definició per a cos i ment amb força percussiva, detalls sonors precisos i sensibilitat emocional.

Schwefelgelb

Schwefelgelb, el nom significa “groc sofre” en alemany, és un duo de Berlín dedicat al que ells defineixen com a “techno body music”.

Leeza Pritychenko

En el seu treball tendeix a combinar l’extravagància amb l’existencialisme fosc, creant projectes expressius i minimalistes inspirats en les possibilitats que els nous mitjans i tecnologies ofereixen al camp del disseny gràfic i viceversa.

 

Com arribar al MIRA 2019?

Metro

estació: Sant Andreu (Línia 1/ sortida Sant Andreu)

horari: divendres, de 5 a 2 h /dissabte, servei continu des de les 5 h / diumenge, servei continu

Renfe

estació: Sant Andreu Comtal

horari dissabte: des de Sant Vicenç de Calders, fins a les 22 h / des de Granollers, fins a les 22.56 h

horari diumenge: primer tren direcció Sant Vicenç de Calders, a les 5.17 h /primer tren direcció Granollers Centre, a les 5.44 h

Bus

línies 11, 40, 73 i 126

horari: de 5 a 23 h

NitBus

línia N9

horari: de 21.40 a 6.06 h

Cotxe

pàrquing Vinci (carrer del Segre, 30)

Consulta tots els festivals de música 2019 a Barcelona